De Harmonie
De Harmonie, Alphen aan den Rijn - ALPHEN AAN DEN RIJN Opdrachtgever: Horsman & Co. Lisse B.V.

Op de voormalige locatie van Wolters Kluwer / Samsom – ten noordwesten van het stadscentrum – verrijst een nieuw stedelijk gebied, waar in een prettige omgeving gewoond, gewerkt, gewinkeld en gerecreëerd zal worden. 

Gefaseerd zullen er op deze locatie enkele honderden nieuwbouwwoningen gerealiseerd worden: van klein tot groot; voor eenpersoonshuishoudens of gezinnen; voor jong en oud. 

In fase 1 worden aan de Stuyvesantlaan drie nieuwe appartementencomplexen gerealiseerd door bouwgroep Horsman & Co uit Lisse. 

Aan de ene kant De Baronie en aan de andere kant het groen van het Heempad en het park van Avifauna profiteert u niet alleen van een parkachtige ligging, maar ook van een royaal balkon of terras – in sommige gevallen tot ruim 80 m2 groot. Met bovendien uw eigen parkeerplek in de parkeergarage of op de privé parkeerplaats naast het gebouw, een moderne keuken met A-merk apparatuur, een volledig ingerichte badkamer, een ruime berging op de begane grond plus één lift per maximaal drie, vijf of zes appartementen (afhankelijk van het gebouw). 

 

Trots dat we werken voor